XTREME PROTECT 5

ANTI-PERSPIRANT SPRAY

Fa Men Xtreme Protect 5 este primul nostru anti-perspirant care oferă o protecție completă împotriva: 1 transpirației, 2 mirosurilor neplăcute, 3 petelor, 4 iritațiilor 5. senzației de mâncărime cu cea mai bună compatibilitate a pieli pentru bărbați. Tehnologia inovativă Sweat Detect anticipează transpirația încă de la început. Protecție 72 de ore împotriva mirosurilor neplăcute dovedită științific.

 • Alte produse din această gamă de îngrijire a corpului:

  • Fa Men Xtreme Protect 5 Anti-Perspirant Spray

   Fa Men Protect 5 este un anti-transpirant de înaltă performanţă împotriva: transpirației, mirosurilor neplăcute, petelor, mâncărimilor și iritațiilor. Formula inovativă cu tehnologia Sweat Detect recunoaște schimbările pielii și activează substanțele o dată ce începi să transpiri. În acest fel transpirația și mirosurile neplăcute sunt oprite înainte de a apărea.

   » Cu tehnologia Sweat Detect care protejează înainte de a transpira
   » 5 acțiuni împotriva: transpirației, mirosurilor neplăcute, petelor, mâncărimilor și iritațiilor
   » Prospețime de lungă durată

Fa Men Xtreme Anti-Perspirant

Descopera mai multă putere şi mai multă perfomanţă!

Dacă îţi place să te provoci şi să îţi depăşeşti limitele, ai nevoie de o nouă dimensiune a performanţei din partea deodorantului tău! Fa Men Xtreme a fost dezvoltat special pentru bărbaţi care au aşteptări mari de la deodorantul lor. Fa Men Xtreme acţionează împotriva bacteriilor generatoare de mirosuri urâte pentru a te proteja şi a oferi confort şi senzaţia de fresh până la 72 de ore! Nu conţine alcool şi este bine tolerat de piele.